توییت مهم ایلان ماسک درباره اینترنت استارلینک
به گزارش سوشال مگ، ایلان ماسک در توییتر درباره سرویس جدید اینترنت ماهوارهای استارلینک با عنوان «اتصال مستقیم به موبایل» (DIRECT-TO-CELL (DTC)) اظهارنظر کرد.
او درباره این سرویس نوظهور نوشت: «سیستم جدید استارلینک امکان اتصال به اینترنت را برای تلفن همراه شما فراهم میکند، بدون نیاز به تجهیزات اضافی یا اپلیکیشن خاص.»
اسپیسایکس چند روز چند ماهواره جدید از این نوع به شبکه استارلینک اضافه کرد. مأموریت Starlink 9-13 شامل حمل 20 ماهواره V2 Mini بود که از این تعداد 13 ماهواره دارای قابلیت Direct to Cell بودند.
خدمات اینترنت ماهوارهای استارلینک در آغاز با هدف دسترسی راحت به اینترنت در مناطق دورافتاده و خارج از محدوده خدمات معمول راهاندازی شد اما به نظر میرسد که خیلی سریع در مناطق پرجمعیت برخوردار مورد استقبال قرار گرفت.
استارلینک آمار مشتریان خود را بر اساس مناطق اعلام نکرده است اما به گفته گویین شاتول مدیر اسپیسایکس تعداد کاربران اینترنت ماهوارهای این شرکت در جهان نزدیک به ۵ میلیون نفر است.
پیش از این نیز مشخص بود که استارلینک در حالی که در بسیاری مناطق تحت پوشش ظرفیت کافی یا حتی فراتر از نیاز دارد، در برخی مناطق شلوغ با کمبود ظرفیت مواجه خواهد شد.
ایلان ماسک چندی پیش اعلام کرد که ماهوارههای بسیار بزرگ نسل بعدی استارلینک میتوانند پهنای باند اینترنت این شرکت را تا ۱۰ برابر افزایش دهند.
استارلینک اکنون بیش از ۶۶۰۰ ماهواره در مدار پایینی زمین دارد که قرار است تعدادشان در نهایت به ۳۰ هزار برسد. ماهوارههای نسل بعدی استارلینک که ابعاد بزرگتری دارند، در مداری نزدیکتر به زمین قرار میگیرند و از باند رادیویی متفاوتی استفاده میکنند. اسپیسایکس برای اینکار از کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا درخواست مجوز کرده است.
البته استفاده از این ماهوارهها نیاز به مجوز اداره فدرال ارتباطات آمریکا و عملیاتی شدن موشک غولپیکر استارشیپ دارد. استارشیپ موشک ۱۲۱ متری اسپیسایکس است که میتواند در یک پرتاب حدود ۱۵۰ تن بار را با خود به فضا ببرد.
ماهوارههای جدید و اتصال مستقیم موبایل به اینترنت ماهوارهای
اسپیسایکس در آغاز کار اعلام کرده بود که برای ارائه خدمات اتصال مستقیم به موبایل به ۳۲۵ ماهواره مخصوص در مدار نیاز دارند. اکنون مشخص نیست که ماهوارههای مخصوص اتصال مستقیم به موبایل در مدار به چه تعدادی رسیدهاند اما مشخص است که تا رسیدن به عدد نهایی راه زیادی باقی نمانده است.
در مرحله نخست پروژه ارسال پیام کوتاه از طریق ماهواره امکانپذیر میشود و در ادامه برقراری تماس صوتی و در نهایت ارائه اینترنت از طریق ماهوارههای مخصوص استارلینک به گوشیها میرسد.
در آغاز اعلام شده که این خدمات تا سال ۲۰۲۵ عملیاتی نمیشود اما طوفان هلن فرصتی برای ارائه آزمایشی اتصال مستقیم به موبایل فراهم کرد.
۵۸۵۸
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "توییت مهم ایلان ماسک درباره اینترنت استارلینک" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "توییت مهم ایلان ماسک درباره اینترنت استارلینک"، کلیک کنید.