محیط زیست و فضای مجازی دو حوزه جدی مخاطرات آینده جامعه است
سوشال مگ/مازندران معاون سازمان محیط زیست کشور با بیان اینکه پژوهش های اخیر نشان می دهد در تقسیم بندی که در خصوص مخاطرات دهه آینده شکل گرفته و خواهد گرفت عمده مباحث به حوزه محیط زیست برمی گردد، گفت: از 10 مخاطره ای که احصاء شد قریب به 5 مخاطره مشخصا محیط زیستی است.
نورالله مرادی چهارشنبه، 18 بهمن در آیین افتتاحیه نخستین خانه فناور استان مازندران که در دانشگاه نوشیروانی بابل برگزار شد، اظهار کرد: محیط زیست و فضای مجازی دو حوزه جدی مخاطرات آینده است که نظیر تغییرات اساسی در اکوسیستم ها و رخدادهای شدید آب و هوایی، از بین رفتن حیات وحش و آلودگی هوا، مهاجرت های زیست محیطی و کمبود منابع طبیعی است که بیشتر مربوط به محیط زیست و فضای مجازی است.
این مسیول با اعلام اینکه سازمان حفاظت محیط زیست رسالت جدیدی تعریف کرده است که یکی از آن موارد خانه های فناور محیط زیست است، خاطرنشان کرد: دستورالعمل مبسوط این خانه ها توسط دفتر اقتصاد و فناور سازمان طراحی شده و در اختیار فعالان این عرصه قرار گرفته است.
وی گفت: در 2 سال گذشته در سازمان حفاظت محیط زیست اعتقاد ما بر این است دانشگاه های استان باید مسایل محیط زیستی استان را احصا کنند و هرکدام از دانشگاه ها متولی حل یکی از معضلات زیست محیطی استان شوند که به همین منظور کنسرسیومی را طراحی کردیم تا مجموعه دانشگاه ها ذیل آن کنسرسیوم قرار می گیرند که این کنسرسیوم در مازندران با ظرفیت عظیم علمی شکل خواهد گرفت.
معاون سازمان محیط زیست کشور افزود: حل مسایلی همچون پسماند به عنوان یکی از مشکلات اصلی این استان در این کنسرسیوم در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست قرار دارد.
این مسیول تصریح کرد: جوانان حاذق و متبحر استان مازندران در حوزه پسماند اقدامات قابل توجهی انجام دادند که یکی از «ان جی او ها» مازندران برنده جایزه ملی محیط زیست شده است که طرح اجتماعی پسماند (ماک) را ارایه داده و مقرر شد در سراسر کشور این طرح اجرا شود.
مرادی استقبال از ایده های جدید در سازمان محیط زیست را رویکرد این سازمان دانست و گفت: آنچه که آسیب مدیریتی است نداشتن ایده و خلاقیت است و دانشگاه به عنوان مرکز تولید علم می تواند کمک قابل توجهی به سازمان حفاظت محیط زیست کند، بستر در حال حاضر فراهم است، بطوریکه ارتباط سازمان حفاظت محیط زیست با دانشگاه در دفتر آموزش سازمان برقرار است و همچنین ایجاد خانه فناور فرصت خوبی برای تحکیم این ارتباط دو سویه است.
پایان خبر سوشال مگ
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "محیط زیست و فضای مجازی دو حوزه جدی مخاطرات آینده جامعه است" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "محیط زیست و فضای مجازی دو حوزه جدی مخاطرات آینده جامعه است"، کلیک کنید.