وزارت بهداشت چه مکمل هایی را توصیه می کند؟

سوشال مگ/خوزستان رئیس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به مکمل هایی که توسط سیستم بهداشتی توزیع می شود بر لزوم پیشگیری از مصرف خودسرانه مکمل ها تاکید کرد.
مهنوش صاحبدل در گفت وگو با سوشال مگ در خصوص نحوه مصرف مکمل های توصیه شده از سوی وزارت بهداشت اظهار کرد: مکمل هایی که توسط سیستم بهداشتی توزیع می شوند به منظور تامین نیاز گروه های سنی مختلف و برای پیشگیری از کمبودها توصیه شده اند.
وی افزود: برای کودکان زیر دو سال از سه تا پنج روزگی ابتدا قطره مکمل AD توزیع می شود که باید هر روز و تا شش ماهگی ۲۵ قطره از آن استفاده شود و بعد از آن مکمل مولتی ویتامین در نظر گرفته می شود.
رئیس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: با پایان شش ماهگی همزمان مصرف روزانه ۱۵ قطره آهن نیز آغاز می شود. بعد از دو سالگی در سیستم بهداشت مکملی به جز مکمل مگادوز ویتامین A برای کودک در نظر گرفته نمی شود؛ برای کودکان دو تا پنج سال هر شش ماه یک دوز از این مکمل در نظر گرفته می شود.
وی در خصوص مکمل هایی که بزرگسالان استفاده می کنند بیان کرد: در مدارس برای دختران متوسطه اول و دوم ۱۶ قرص آهن برای ۱۶ هفته به منظور پیشگیری از فقر آهن توزیع می شود. همچنین ماهانه یک مگادوز ویتامین D برای دختران و پسران در این گروه سنی در نظر گرفته می شود.
صاحبدل اضافه کرد: برای زنان قبل از بارداری مکمل یدوفولیک و اسیدفولیک در نظر گرفته می شود؛ این مکمل در فرآیند بارداری بهره هوشی کودک و سلامتی سیستم عصبی کودک بسیار اهمیت دارد. زنی که قصد بارداری دارد باید روزانه و تا چهار ماهگی دوران بارداری از این مکمل استفاده کند.
وی افزود: زنان باردار بعد از پایان چهار ماهگی بارداری و تا سه ماه بعد از زایمان باید روزانه یک قرص آهن و مولتی ویتامین مینرال استفاده کنند. همزمان از زمان بارداری تا پایان بارداری باید روزانه یک قرص ۱۰۰۰ واحدی ویتامین D هم استفاده شود.
رئیس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: از سوی سیستم بهداشت برای جوانان ۱۸ سال به بالا مکمل ویتامین D ۵۰ هزار واحدی توصیه می شود. سالمندان نیز علاوه بر ماهانه یک مکمل ویتامین Dباید روزانه مکمل ویتامین کلسیم D استفاده کنند.
وی در مورد زمان استفاده مکمل ها اضافه کرد: اصولا استفاده از مکمل هایی مانند ویتامین D باید همراه غذا و ترجیحا همراه غذای چرب استفاده شوند. مکمل آهن نیز ترجیحا آخر شب و قبل از خواب مصرف شود.
صاحبدل با تاکید بر لزوم پیشگیری از مصرف خودسرانه مکمل ها گفت: مکمل کلسیم D نیز باید صبح ها و با معده خالی و مکمل فولیک اسید نیز بهتر است صبح ها مصرف شوند.
پایان خبر سوشال مگ
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "وزارت بهداشت چه مکمل هایی را توصیه می کند؟" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "وزارت بهداشت چه مکمل هایی را توصیه می کند؟"، کلیک کنید.